آشپزخانه صنعتی

تجهیزات آماده‌سازی: بخش آماده‌سازی مواد اولیه برای پخت، یکی از مهم‌ترین قسمت‌ها در آشپزخانه صنعتی است. شکل و ظاهر غذای پخته شده ارتباط مستقیمی با نحوه آماده‌سازی مواد اولیه آن دارد. بدین منظور باید از تجهیزات مناسب برای آماده‌سازی مواد استفاده کرد. تجهیزات پخت: تجهیزات این بخش جهت پخت مواد اولیه خام استفاده شده که در انواع پخت سنتی و مدرن اجرا می‌شود. در پخت مدرن، کار آشپزی با سرعت و سهولت بیشتری انجام می‌شود که بسیار مورد توجه کاربران قرار می‌گیرد. ترولی‌ها: از جمله وسایل مورد نیاز در آشپزخانه صنعتی، ترولی‌ها هستند که کار انتقال مواد اولیه غذا و ظروف از یک بخش به بخشی دیگر را انجام می‌دهند. تجهیزات شستشو: انتخاب تجهیزات شستشوی مناسب در آشپزخانه‌های صنعتی باعث صرفه‌جویی در مصرف انرژی و زمان شده و بنابراین می‌توان از نیروی انسانی برای انجام کارهای مهم‌تر استفاده کرد. طبقه‌بندی: به منظور استفاده بهینه از فضا و دپوی مواد اولیه و ظروف، از قفسه‌بندی خاصی استفاده می‌شود که برای نگهداری مواد با وزن زیاد، استحکام بالایی دارد. این قفسه‌ها با توجه به فضای موجود و در ابعاد مختلف ساخته می‌شوند. تجهیزات سرو غذا: در این بخش، غذای آماده با استفاده از ترولی‌های مخصوص بیمارستان یا در بخش سرو غذا در کانترهای سلف سرویس، سرو می‌شود. ماشین‌آلات: در بخش آماده‌سازی غذا، از انواع ماشین‌آلات مخصوص با مدل، برند و کیفیت مختلف استفاده می‌شود. یخچال و سردخانه: تمامی مواد پس از پاکسازی اولیه باید به صورت تفکیک شده در سردخانه با دمای زیر صفر و بالای صفر درجه قرار گیرند. بعد از آن نیز بر حسب میزان مصرف یا پس از پخت، مواد غذایی در یخچال و فریزر نگهداری می‌شوند.

متاسفانه محصولی یافت نشد.
0
    0
    سبد خرید
    سبد خرید خالی استبازگشت به فروشگاه